2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de gener de 2020 "Resum de la presentació del nou llibre de Jordi Pina"

- (25/01/20) Molt remullats encara, i amb un ull mirant al cel, comencem el programa d’avui.
-Aquesta setmana encara no tenim agenda municipal. Però tant bon punt es torni a publicar, en Jordi Bartomeus, tornarà a fer-nos companyia amb aquesta informació.
- En lloc d’entrevista, tenim un resum de la presentació del nou llibre de l’advocat Jordi Pina el passat divendres 17 de gener en el teatre de la Llar de jubilats, Acompanyat per la periodista Pilar Calvo. Ell és un dels advocats defensors del judici als presos polítics, concretament de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull,. Una presentació interessant no només pel contingut del llibre sinó també per les vivències personals al llarg dels mesos de presó i judici al procés.
-Avui a la col·laboració ens acompanya en Carles Carbonell, que ens informarà de les noves del món del motor durant aquestes darreres setmanes.
-L’amics i residents és una martingala radiofònica que es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada