2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 de març de 2020 "Entrevistes sobre el Covid-19"

- (21/03/20) Ha arribat el moment de fer una nova edició de l’Amics i Residents a Arbúcies. Avui no tenim agenda per la suspensió d’activitats a causa de les mesures decretades per evitar contagia pel virus Covid-19. Per tant el nostre company Jordi Bartomeus fa festa.
- A l’entrevista recollim la situació d’emergència pel Covid-29, parlarem amb la directora de l’Àrea bàsica de salut Arbúcies-Sant Hilari, Gemma Pintor, per valorar i aconsellar sobre com actuar contra l’epidèmia del virus a nivell local. També tindrem a la regidora de Salut, Anna Rotllant que ens explicarà quines mesures s’han pres des de l’ajuntament. A més a més tindrem els consells del dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic.
-Avui a la col·laboració comptem amb en Nelson Paz, en la seva secció anomenda “Parlem”, que darrerament va dedicada a tractar sobre els dies mundials oficialment reconeguts.
-L’Amics i Residents, per si algú encara no ho sap, és una martingala radiofònica que es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.


                                           Clica per escoltar la primera part del programa
                   
                                           Clica per escoltar la segona part del programa                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada