2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 9 de maig de 2020 "Entrevista amb Joel Sureda"


-(09/05/2020) L’Amics i Residents a Arbúcies. edició confinada, per sisena setmana.
-Per obrir boca, entrevista a Joel Sureda, pilot d’avió de passatgers. En Joel ens explicarà com i perquè es va fer pilot, i en quina situació es troba el seu sector. En Joel ofereix un correu electrònic de contacte, per totes aquelles i aquells que vulguin entrar en el món de l'aeronàutica i busquin consell. El seu correu és "jsure@tuta.io".
-Després l’Anna Garcia ens oferirà una alenada de glamour, amb el seu espai “De tot cor”, una crònica de com estan els famosos, famoses i famosetes.
- Pel final, reservem un mix de les millors entrevistes fetes aquesta setmana a l' “Endavant les Atxes”, sota la batuta de l’Anna Felipe, Rafel Faixedas i Cesc Camps.
- L’Amics i Residents, és un artefacte que es desplaça en el èter com un ovni, i es prepara confinats a casa, al final del carrer dels nuvis i de rebot s'escampa per les llars d’Arbúcies, des dels estudis de Ràdio Arbúcies, a l’espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa 

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada