2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 27 de juny de 2020 "Entrevista a la Cécile Ribas i Jordi Calvet"

-(27/06/2020) Ens retrobem a la nostra cita del dissabte al matí, a la cita amb vosaltres a través de les ones.. Ben trobats de nou a la nostra sintonia que es la vostra.
-Per començar, entrevista amb la Cécile Ribas i Jordi Calvet, impulsors d’una nova revista publicada des de Breda, anomenada Esclatafang, com a espai d’expressió artística, amb vocació de ser un punt de trobada pels artistes del nostre entorn.
-A la secció, ens retrobem amb l’Anna Garcia, una veu autoritzada en vides de famosos, ens farà un repàs a les darreres novetats del mundillo de la gent “guapa” i no tant “guapa”.
-L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, des dels seus estudis centrals a l’edifici de l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó, on hi ha la sorra.
-Si voleu contactar amb nosaltres, és fàcil, ho podeu fer a l’adreça electrònica del programa, amicsiresidents@gmail.com.
També ens podeu seguir per les xarxes al bloc amicsiresidents.blogspot.com, per Ivoox, Facebook, i per Instagram.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada