2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 26 de setembre de 2020 "Entrevista a Mossèn Eduard de Ribot i tambè a la gent del H6 teatre"

  -Bon dia Arbúcies, estem en plena Aplec de la Capella, una de les festes tradicionals del poble, que també es veu afectada per la situació en la que ens trobem. Avui aquesta festa centrarà l’eix del programa d’avui, juntament amb el Teatrefest.
-Primer començarem amb la col·laboració setmanal, aquest cop David Merino torna una temporada més, i ens tornarà a mostrar com de curiosa i sorprenent és la natura, com explora infinites possibilitats d’expandir-se, de relacionar-se i procrear. Aquesta setmana oferirem la primera part d’aquesta col·laboració.
-Acabada la col·laboració...Entrevista a Mossèn Eduard de Ribot, amb qui mantindrem conversa per parlar del que anunciàvem, de l’Aplec, però també d’altres temes al voltant de la religió i de la nostra parròquia.
-I acabem amb un extra, tindrem a la gent de H6 teatre, que ens explicaran con serà l’edició del Teatrefest 2020 i com es viu des del sector l’actual crisi sanitària i la paràlisis econòmica que provoca.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                       Clica per escoltar la primera part del programa

                                        Clica per escoltar la segona part del programa                  



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada