2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 17 d'octubre de 2020 "Entrevista a Jordi Miquel, Elisabet Fuster i Jordi Pujades"

 -Bon dia Arbúcies... suposant que avui sigui un bon dia. Considerar que fa bon dia és un desig, una convenció, una fórmula al lliure criteri que segur anirà per barris. Hi ha qui creurà que si que ho és, i qui tingui mal karma fins el vespre, qui vagi a buscar bolets o castanyes, i qui amb prou feines ompli el cistell. Per la nostra banda estem convençuts que serà bon dia, a banda del clima, amb totes les lletres.
-Manel Canaleta omplirà la primera ½ hora de programa, amb la seva selecció musical anomenada “Secret Service”, perquè en Manel sempre ens ofereix el UMDM, una mica de música...la seva música.
-En el següent apartat, ens concentrarem en la conversa que mantindrem amb Jordi Miquel, Elisabet Fuster i Jordi Pujades, tots ells implicats en la campanya de recollida de signatures en favor de demanar al parlament català, una llei de protecció integral del Parc Natural del Montseny.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada