2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 5 de desembre de 2020 "Entrevista amb la Eva Martín i la Natalia Grau"

 - Bon dia Arbúcies.... La política és l’art de fer possible l’impossible, fer quadrar les voluntats de tothom en un objectiu comú, una societat, un benestar col·lectiu fins on sigui factible. Per a aquest tant noble i alt propòsit no sembla que tinguem als millors líders. Només cal sentir-los una estona en un debat al congrés, o al senat, o fins i tot dins de un mateix govern, quan uns diuen blat i els altres que no és al sac, que si confinem avui o obrim demà, de si donem ajudes i demà s’han acabat....i t’apugen la quota dels autònoms...
-No ens posem tristos, mirarem d’aixecar l’ànim amb en Carles Carbonell, que ens explicarà com tenim el món del motor i totes les qüestions relacionades amb aquest esport.
- A continuació tindrem una entrevista amb les representants del Comerç de la Vall d’arbúcies, la Eva Martín i la Natalia Grau . Com és evident parlarem de com està entomant aquesta pandèmia el comerç local, quin grau d’afectació i quines accions ha posat en marxa l’Associació per mirar d’analitzar i pal·liar la situació.

-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada