2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 13 de març de 2021 "Entrevista amb en Jaume Soler"

 Bon dia Arbúcies... Aquesta setmana ens visita el nostre col·laborador, Carles Carbonell. Especialista en l’actualitat del motor, del món dels ral·lis, raids i competicions diverses a nivell local, així com trobades i esdeveniments relacionats amb l’esport de les 4 rodes.
-A l’entrevista ens torna a visitar en Jaume Soler, que ens explicarà la iniciativa dels grups independentistes que busquen empènyer el procés per culminar la independència de Catalunya. I ho faran vigilant que els partits sobiranistes compleixin les promeses electorals d’avançar en aquest sentit.
En principi teníem prevista la presència d’Entesa per Arbúcies per culminar el cicle d’entrevistes als partits del consistori municipal, però problemes d’agenda han fet endarrerir una setmana aquesta trobada.
-També recordarem la cartellera d’espectacles del més de març....
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.
-Si voleu contactar amb nosaltres per qualsevol qüestió, ho podeu fer a l’adreça electrònica del programa, amicsiresidents@gmail.com .
Ens podeu trobar a les xarxes al bloc amicsiresidents.blogspot.com, a Ivoox, Facebook, i a Instagram.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada