2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 d'octubre de 2021 "Col.loqui amb filles que han vingut al poble"

 - Després del “Compàs de cobla” amb Jordi Canaleta, arriba la colla dels “Amics i Residents a Arbúcies”... La tardor ha arribat, no ens adonem que el temps passa, el clima perd nervi i es va suavitzant. Un bon moment per compartir experiències i posar a sobre la taula problemes que ens envolten encara que no sempre els volem veure.

-Comencem amb la Meteo a càrrec d’en Xavier Soler, amb una projecció de com pot ser el cap de setmana a més d’afegir algun apunt de ciència entre predicció i predicció.

-Tindrem Secció en companyia de Manel Canaleta presentant les novetats d’aquesta temporada. En Manel seguirà oferint una tria musical, però enguany la temàtica de la selecció serà mot diferent...Avui ho desvetllarem.

 -L’Anna Garcia, ens oferirà les habituals cançons dedicades. Ja sabeu que podeu demanar les cançons a través del nostre correu amicsiresidents@gmail.com, per facebook instagram o a l’Anna directament si us la trobeu.

-A l’entrevista, ...No tenim entrevista. Tenim un col·loqui amb filles de gent que ha vingut al poble a començar una vida nova. Conèixer la seva realitat i que expliquin i comparteixin experiències és l’objectiu avui. Tot plegat en el cap de setmana de la 14a edició de la jornada intercultural i solidària, que demà serà protagonista amb les taules informatives, amb la degustació de té i pastissets àrabs i l’exposició a la plaça de la vila anomenada “Refugiats, perquè?”.

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada