2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 29 de gener de 2022 "Entrevista amb els centres educatius sobre la nova variant Omicron"

  - Bon dia, arriba la colla dels Amics i Residents a Arbúcies... La pandèmia amb la variant Òmicron ho està petant, els contagis encara estan disparats tot i els signes de alentiment en el creixement de casos. Avui farem un repàs de la pandèmia a Arbúcies, molt afectat els darrers temps, a través dels nostres estudiants i els centres educatius.

- Anem pel sumari. Xavier Soler és el primer de la llista de gent que visitarà els nostres estudis. Afegirà a la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica als continguts del programa.
-El segon serà en Joan Garcia amb “Al dia amb la policia”, on recollirem temes relacionats amb la seguretat i crònica de successos.

-Reprenem el programa a la segona part, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència recollides i presentades per l’Anna Garcia. Després farem un repàs de la situació del Covid a les escoles d’Arbúcies. Una roda d’entrevistes amb les directores de tots els centres educatius .

                                                Clica per escoltar la primera part del programa

                                                Clica per escoltar la segona part del programa


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada