2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 12 de febrer de 2022 "Entrevista a la gent dels Clàssics Montseny Guilleries"

 - Bon dia. Tant aviat va venir com tant aviat va marxant, és el que podem dir amb les restriccions per la darrera onada de contagis per la variant Òmicron. I es que van caient moltes mesures, les xifres de contagis van en la bona direcció i  hi ha un bri d’esperança que la normalització de la nostra vida és més a prop. L’esperança no l’hem de perdre, sense oblidar els que per desgràcia ja no hi son, i ens recorda la gravetat del que ha succeït els darrers 2 anys.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració, amb famosos, històries, amors, divorcis, ...en resum, la vida en trossos viscuts per molts personatges coneguts en la veu feta paraula de l’Anna Garcia.
-L’Anna també ens presentarà les habituals cançons dedicades de la nostra audiència.

-A la segona part, després de les notícies, tindrem una entrevista que és una tradició d’aquest programa, la gent dels Clàssics Montseny Guilleries, presentant una nova edició de la Trobada de cotxes clàssics, podem dir que per fi des-confinada.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rubio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada