2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 de Juny de 2022 "Resum presentació llibres de Gonzalo Boye i Iu Forn"

  - Estem a les portes de viure les Enramades. Per nosaltres no és una festa qualsevol, i marca la ratlla de l’inici del estiu. Per adobar-ho més encara, enguany serà més especial i catàrtica, amb 2 anys de restriccions per fi la festa recuperarà un caire, si es pot dir, “normalitzat”. I demà, Radio Arbúcies estarà a la plaça per viure-ho en directe, a partir de les 10 del matí. Us hi esperem.

-Anem per feina. De sortida, Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-Tindrem la presència d’en Joan Illa, amb una nova edició de les Biografies a la primera hora. Aquest cop dedicat a Ton Sansa, un nom destacat del teatre a Arbúcies. També amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. 

 -I a la segona part, després del butlletí horari. Recuperem els millors moments de la presentació dels llibres , “Se llama càncer”, de Gonzalo Boye i “Judici a la justícia”, d’ Iu Forn, i les seves impressions sobre la situació de la justícia espanyola com a institució al servei dels ciutadans.
- Acabem oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada