2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 de juliol de 2022 "Entrevista a Manel Serras - Notes d'Aigua 2022"

- L’estiu meteorològic ja ha començat, tot i que la calor ja fa dies la tenim a sobre. Serà un estiu dur, ja ho van dir els bombers fa un parell de setmanes, malgrat tot avui mirarem de ser més positius. Avui parlarem d’activitats per passar millor la calor, amb bona música dins el cicle Notes d’Aigua.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la Secció, tindrem en Nelson Paz amb la darrera col·laboració d’aquesta temporada. Les mascotes són la seva especialitat.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.

-A l’entrevista... ens acompanya en Manel Serras, Regidor de cultura, que ens detallarà el que hem anunciat al principi, com serà el programa d’activitats del cicle musical “Notes d’Aigua 2022”.

 - I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada