2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 1 d'octubre de 2022 "Entrevista amb Josep Riumelló i Raül Martinez sobre el Teatrefest2022"

Avui es 1 d’octubre, una data que tots tenim al cap i gravada al cap i al cor. A molts llocs de Catalunya es faran actes que rememoren el referèndum que ens obria les portes a la llibertat del país. Avui mateix comencem una hora més tard, per un ple dedicat a commemorar el desig de la gent a decidir el seu destí i l’empenta de defensar aquest dret malgrat les amenaces de l’estat espanyol. Recordarem alguns moments del que vam viure com a homenatge col.lectiu.

-Entrem a la tardor. Deixem enrere la calor més forta, les queixes per haver acabat les vacances i les samarretes d’estiu més primes.
En aquest temps de transició, tindrem una edició més del Teatrefest, ben aviat a primers d’octubre. Cultura teatral de la bona després de gaudir-ne aquesta setmana passada a l’aplec de la Capella, amb la representació de l’obra de teatre «Quins pebrots!», del Grup de Teatre d’Arbúcies i Sant Hilari Sacalm.

-Anem per feina, per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-Avui ens visita el Sherpha. Espiritualitat, saviesa i coneixement a parts iguals d’aquest personatge que encara no sabem com classificar.

-I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Josep Riumalló i Raül Martínez, membres de H6 Teatre. Tal com dèiem abans, amb motiu del Teatrefest 2022, a pocs dies del seu inici, celebrarem que fan 10 anys, coneixerem la programació dels espectacles, amb horaris i ubicacions.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada