2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 6 de gener de 2024 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia del batlle Domènec Refart"

 Estem a un pas d’acabar les festes de Nadal. Avui és el dia de Reis, el dia de les il·lusions, especialment pels més menuts de les cases.
Si tots hem estat bons, i no hem fet malifetes, després d’haver deixat aquesta nit les viandes i aigua pels reis i el seu seguici, viurem la màgia dels regals que un any més arriben i amb un bocí de sort, el carbó serà per algú altre.
No fa màgia, però ens fa la previsió del temps cada setmana. És en Xavier Soler el nostre meteoròleg. I després ofereix un tema de divulgació científica, d’aquí a no res.
En Nelson ve al darrere. Ens farà el seu apartat «Diuen, diuen, diuen», dedicat a diferents estudis sociològics i científics, destinats a portar claror a la foscor. Aquesta vegada estudis que ens parlen de la nostra memòria i el nostre cervell.
Un cop més, la Marta Rúbio presenta “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament, en aquest cap de setmana de Reis. A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Joan Illa. Avui amb la biografia del batlle Domènec Refart...

 Acabarem amb els treballs de podcàsting dels alumnes de 3r d’ESO de l’institut d’Arbúcies.Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?

                                                 Clica per escoltar el programa 709



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada