2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 13 de juliol de 2024 " Resum de la 16ena. temporada d'entrevistes i col.laboradors de seccions"

 S’acaba la 16a temporada. Avui tenim una edició resum de l’any, amb pinzellades dels continguts que us em oferit. La nostra intenció és la de informar sobre coses que passen al poble, també mirar de ser entretinguts i donar la veu, que s’ha convertit en el nostre lema.
Si això ho hem aconseguit, encara que sigui només una mica, ja ens donem per satisfets. Tanquem temporada i farem els agraïments a tots els que ho fan possible cada setmana, i esperem retrobar-nos el setembre en la nova temporada, la 17a temporada, en la que Ràdio Arbúcies farà 40 anys de ràdio local, exactament el 21 d’abril de 2025. Avui també Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica.

-Tot seguit farem un recull de les millors jugades dels nostres col.laboradors a les seccions.
La Marta Rúbio ens ofereix les darreres «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament.
I acabarem amb pinzellades dels personatges i les entrevistes que ha passat pel nostre estudi de Ràdio.

Ens acomiadem amb els agraïments a tots els que fan possible el programa:

A les xarxes socials, Manel Canaleta, incombustible penjant el nostre material a les xarxes.
A la “Méteo” Xavier Soler, el meteoròleg de la casa, un fix a cada programa.
A les «Recomanades»... Marta Rúbio, la veu del departament de comunicació de l’ajuntament a la ràdio.
I els agraïments a les seccions:
A l’Anna Garcia, la reina del paper «couché» i les revistes, ens ha informat de les vides dels famosos.
A Manel Canaleta amb el Catsona, que a banda de les xarxes ens presenta la llista de les músiques publicades als Països Catalans.

 Al Sherpha i en Joaquim Arimany, aportant el seu punt de vista místic i espiritual al programa.
Al Nelson Paz, un home versàtil que tant ens parla de mascotes, com ara mateix dels estudis i treballs publicats als mitjans.
Al Carles Carbonell, un veterà del programa, el nostre nexe amb el món del motor tant a casa nostra com a nivell internacional.
Amb en Joan Garcia que ens ha posat al dia amb la policia, que enguany ens deixa, gràcies i molta sort.
I a David Merino, amb qui sabem més de la la vida i fauna des de fa uns quants anys.
També als col·laboradors, el veterà Joan Illa, i l’advocat Jordi Masnou amb els seus apartats dedicats a les biografies i la jurisprudència respectivament.

 Agraïments pels serveis tècnics i l’assistència de l’Agustí Rovira per la seva experiència amb els equips, en Quim Rivera pels temes informàtics i Jordi Bartomeus per la seva expertesa professional i estar sempre disponible a col·laborar.
I un servidor, Jordi Soler que els ha coordinat, bonament el millor que s’ha pogut.

I gràcies als que ens escolteu amb fidelitat, doneu sentit a la nostra tasca i esperem estar a l’alçada de la vostra confiança cada setmana. Nosaltres ho deixem aquí per agafar forces, repensar el programa per la propera temporada i preparar-nos per un any d’aniversari, com serà el 2025, amb els 40 anys de Ràdio Arbúcies.

No deixeu la sintonia de Ràdio Arbúcies aquest estiu. Salut a tothom i ens retrobem a la tornada al setembre. Bones vacances!

                                                   Clica per escoltar el programa 736

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada