2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 30 de novembre de 2019 "Entrevista sobre la Gala en benefici de la marató i de Càritas a Arbúcies"

-Ben trobats al nostre programa( nº 522 del 30/11/19), avui amb polvorons i neules a l’estudi...i ben aviat tindrem un tió, iun arbre de Nadal al locutori, i ens posarem roba interior vermella amb el logotip de l’emissora.
-De primer, l’habitual agenda municipal. El nostre company Jordi Bartomeus ens il·lustrarà amb les novetats de l’agenda municipal d’aquesta setmana.
-I parlant del Nadal, aquestes dates són típiques per les iniciatives solidàries, la setmana passada es va dur a terme el gran recapta, i avui parlarem de la Gala en benefici de la Marató i Càritas a Arbúcies a càrrec de WC Teatre que organitza aquesta iniciativa benèfica. Per conèixer més de la gala, ens acompanyen, l’Àngela
Serrat, la Neus Rubio, en Josep Obiols, tots dos membres de WC Teatre i la Ingrid Pérez en qualitat de col·laboradora amb la gala.
-I després de la pausa per les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb Carles Carbonell especialista en l’actualitat del món del motor i que ens serveix la informació en exclusiva.
-I ja sabeu que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada