2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 7 de desembre de 2019 "Entrevista sobre la ruta del Tourdera i la fira del Tió"

(Programa 523 del 07/12/19)
-Ben trobats una vegada més, mirant de connectar les llums de nadal a l’estudi, però hem fos els fusibles i al final penjarem unes tristes guirlandes i la foto del nostre director.
-A les portes de les festes de nadal, fem l’habitual agenda municipal. El nostre company Jordi Bartomeus ens il·luminarà amb les novetats de l’agenda municipal d’aquesta setmana.
-I parlant del Nadal, avui no parlarem de les festes, sinó que ho farem de la ruta del “Tourdera”, un seguit de camins i rutes de senderisme o bicicleta que abracen una part del Montseny des de Sant Celoni, Arbúcies, Breda, Hostalric i baixen pel riu Tordera cap a la seva desembocadura a Blanes. Un projecte per donar a conèixer aquest entorn natural, i potenciar un turisme sostenible. Per parlar-ne ens acompanya el regidor a càrrec d’aquest tema, i alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga. També aprofitarem per tractar algun altre tema, com la fira del Tió que es fa aquest cap de setmana...
-I després de la pausa per les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb Nelson Paz, que ens oferirà un tema perquè en “Parlem” una bona estona.

 -I ja sabeu que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.
-Si voleu contactar amb nosaltres, estem a prop, ho podeu fer a l’adreça electrònica del programa, amicsiresidents@gmail.com .
També ens podeu seguir per les xarxes al bloc amicsiresidents.blogspot.com, a Ivoox, a Facebook, i a Instagram.


                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada