2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 de gener de 2021 "Dues Seccions"

  - Bon dia Arbúcies........ Iniciem any nou, encetem aquest esperat 2021 on hem dipositat les nostres esperances. Acabar amb la pandèmia, començar la recuperació de l’economia però sobretot d’aquesta anhelada normalitat que tant enyorem, sense mascaretes ni distàncies.
Una cosa és segura, ja tenim vacunes, malgrat les prevencions que ens deien que les vacunes trigarien molt, que potser no serien prou efectives, són una realitat palpable. Ara només hem d’apretar les dents i aguantar aquesta recta final, molt llarga encara però amb la línia d’arribada ben visible.
-Avui farem doble col·laboració. Primer amb l’Anna Garcia, compartint les novetats dels famosos dels darrers dies i encarant un nou any d’actualitat del cor, i fent la valoració de les prediccions del vident “Mestre Joao” que avancem no han estat massa reeixides.
-Després ens visita el Sherpha espiritual, que ha fet un parèntesis de les seves vacances de hivern per acompanyar-nos. Amb el Sherpha parlarem d’astrologia i de com es presenta l’any segons les prediccions zodiacals.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa        

                                           Clica per escoltar la segona part del programa     

 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada