2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 30 de gener de 2021 "Entrevista amb la Neus Rubio i també amb en Gael Queralt"

 -A aquestes alçades de gener, gairebé ja no recordem les festes de Nadal, i algunes de les accions solidàries que es van portar a terme. Passats els dies ençà de tot plegat, parlarem amb la Neus Rubio, membre de WC Teatre, impulsors de la gala en favor de la Marató de TV3 cada any i que en l’edició del 2020, s’ha hagut de reinventar. Parlarem de com ha anat aquesta campanya amb les mascaretes solidàries i del que queda per fer.
-També parlarem amb en Gael Queralt. Ja ens va acompanyar l’any passat valorant la situació empresarial d’Indcar i ara ho fem, per un tema més esportiu i aventurer. La seva passió pels cotxes i la competició l’ha dut al Dakar, i ho descobrirem a la nostra conversa amb ell.
-Acabarem amb la secció, més enllà de la primera hora de programa. Tindrem la presència de David Merino. La natura i les seves estratègies per preservar i afavorir la reproducció de les espècies que habiten el planeta, centren les qüestions de la secció d’en David, “Vida i Fauna”.
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada