2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 17 d'abril de 2021 "Entrevista amb en Jordi Tura"

  - Bon dia Arbúcies. Si som racionals, podem deduir que la vacunació és l’eina més raonable per superar la situació de pandèmia que vivim. Si som raonables, convindrem que si les autoritats mèdiques pertinents diuen que les vacunes, sigui la que sigui, ofereix un marge de seguretat-benefici prou bo, cal seguir endavant.
Si som polítics que poden justificar una cosa i al cap de 5 minuts la contraria, amb mesures erràtiques, aconseguirem preferir no vacunar i agafar la malaltia amb el risc real que comporta, i fer estranyes barreges d’edats, vacunes en segona dosis, i demores mancades de la més mínima raó científica.
-Per raons, les que ens donarà en Nelson Paz a la seva col·laboració. Farem un repàs a efemèrides i històries d’aquest mes com fa habitualment en les seves darreres intervencions.
-Acabada la secció d’en Nelson, ens acompanyarà Jordi Tura, director del Museu Etnològic del Montseny. El tema de la conversa estarà relacionada en 2 qüestions de l’activitat del museu, primer les darreres troballes al castell de Montsoriu l’any passat, i en segon terme l’avenç de les obres d’ampliació i la futura renovació del museu.
-L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.
-Avui fem l’Amics (588). Ens voleu fer companyia una estona?

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada