2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 24 d'abril de 2021 "Entrevista amb la Judit Prat"

  El concepte de les coses, el prisma amb el que es veuen, conforma la nostra opinió. Fa un any vèiem tot plegat força complicat, i tanmateix ara tenim motius per l’esperança. És per això que avui volem comparar si anem de pujada o de baixada. Si tindrem enramades i festa major més confinades o més normals amb totes les prevencions que això implica.
-Per aquest motiu, parlarem amb la Judit Prat, Regidora de Festes de l’Ajuntament. Volem veure com es preparen les festes més populars del poble, i si seran més o menys obertes que l’any passat en plena eclosió del Covid-19.
- I comptem amb la col·laboració regular del nostre especialista en les notícies del motor, Carles Carbonell. Farem un posada al dia de les activitats les properes setmanes, tant de l’actualitat local com de les competicions internacionals.
-I també escoltarem a Quim Masferrer en la campanya del comerç local a les escoles i les cançons dedicades que ens presentarà l’Anna Garcia al principi de la segona hora després de les notícies.

 -Aquesta és la carta del menú d’avui. L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa 

                                            Clica per escoltar la segona part del programaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada