2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 15 de maig de 2021 "Entrevista amb en Joan Illa"

- Ben trobats a aquesta que és casa vostra. Avui mirarem de posar llum a la foscor, personatges que han viscut en el passat i que volem desenterrar de l’oblit. Personatges protagonistes de la nostra història, que han ajudat a construir-la. Tenim un programa molt centrat en les persones. Però primer és lo primer.
-Sortim de bones a primeres amb l’Anna Garcia, que com ja sabeu, coneix les històries dels famosos, famoses i famosetes vàries, que formen part de la crònica del món rosa, a “De tot cor”. Històries de persones conegudes amb mèrit o no. També ens oferirà les cançons dedicades, que cada setmana punxem a tothom que així ho vulgui.

-I acabarem amb Joan Illa, persona versada en la nostra història i les persones que n’han format part. En Joan de tant en tant, ens portarà la biografia de gent destacada en diferents moments de la nostra història. Avui comença aquesta col·laboració, i ho fem parlant de la vida d'en Pepet Pol, personatge destacat de la vida cultural i política de finals del segle XIX iprincipis del XX al nostre poble.

-Aquest és el contingut del programa avui. L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó. 

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada