2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 1 de maig de 2021 "Entrevista a la Júlia Moner, Ariadna Méndez, Queralt Zamora i Elsa Castro".

 - Bon dia Arbúcies.
La primavera ens envolta, flors, fulles tendres, colors vius i flaires intensos envaeixen l’ambient. Com tot a la vida, hi ha que ho viu amb optimisme, és l’alegria que produeix una estació tant bonica. Però també hi ha gent que no ho viu igual, al·lèrgies, urticàries, el canvi d’armari, les pluges i el temps inestable, ara fa calor i ara fa fred. Ja ho diu la dita “Tants caps , tants barrets” i “a les penes, punyalades”.
-Així com el temps, esperem que els temes que us presentem avui siguin del vostre grat. Comencem amb l’entrevista als alumnes guanyadors dels premis als millors treballs de recerca del IES Montsoriu d’enguany. Premis que ja van ser concedits el passat 15 de març en un acte celebrat a l’Ajuntament, a Júlia Moner, Ariadna Méndez, Queralt Zamora i Elsa Castro.

 -També tindrem el micro espai dedicat a les dedicatòries que ens presenta l’Anna Garcia
- I comptem amb la col·laboració de Joan Garcia, per fer un repàs a les qüestions relacionades amb la seguretat, i els successos al poble.
-Aquesta és la carta del menú d’avui. L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada