2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 10 de juliol de 2021 "Celebrem 600 programes de l'Amics i Residents"

Com deia Forrest Gump a la pel·lícula, la vida és com una caixa de bombons, no saps mai quin bombó et tocarà, i si serà de bon gust. Si tens bona sort te’l menges amb gust, en cas contrari en el pitjor dels casos, el llences i ja està.
A la vida rea l no podem rebutjar segons què et toca, i avui volem dedicar el programa a algú que li va tocar un bombó molt amarg, però va lluitar fins l’últim alè i malgrat això no va deixar de fer coses que li venien de gust.
Avui dediquem el programa d’avui a la Laura Moré que ja no ha pogut seguir lluitant, amb qui vam compartir la seva companyia l’any passat, com a guanyadora dels premis Ametista 2020.

 -Tindrem la presència del nostre Sherpha a la col·laboració. Un temps per parlar de qüestions relacionades amb l’espiritualitat, les arts ocultes o simplement de filosofia.
-Ja sabeu que podeu demanar les cançons dedicades al nostre correu electrònic, a les nostres xarxes o directament amb l’Anna Garcia. Avui també tindrem un tast de les cançons que ens demaneu.
-I al final, celebrem 600 programes, i en lloc d’entrevista, tindrem un mix dels programes centenaris des del primer, passant pel 100, el 200, fins el 500. Són 600 programes en 13 anys en antena.
-Aquest és el contingut del programa avui. Amics i Residents, una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals, ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat mateix de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada