2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 17 de juliol de 2021 "Entrevista amb la Judit Prat"

  - Bones!! . Piquem a la porta de casa vostra, via ones hertzianes. Ens infiltrem per les parets, travessem portes, no importa que féu ni amb qui. La ràdio té aquest poder, només cal tenir una ràdio per caçar la nostra veu. Amb el Covid és semblant, i es torna a demostrar. Es cola per tot arreu i a la que baixem la guàrdia, es fa ben present.
-Avui farem la darrera edició del Amics i Residents d’aquesta temporada. Tanquem portes per carregar piles i tornar pel setembre amb un nou curs de ràdio, com els col·legis. I tindrem a la Judit Prat, regidora de festes, que ens explicarà com queda la programació de la Festa Major, després d’aquest cop de timó que ha donat el Covid, amb aquesta variant Delta, que ens està fent la guitza.
-També farem les darreres dedicades de la temporada amb l’Anna Garcia, que esperem segueixin després de l’estiu.
-I per acabar, el UMDM, amb Manel Canaleta. Avui ens oferirà música industrial, que no sabem ben be que és, però de ben segur descobrirem i no ens deixarà indiferents, com tota la música que ens presenta en Manel.
-Aquest és el contingut del programa avui. Amics i Residents, una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals, ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat mateix de Can Cassó.

                                             Clica per escoltar la primera part del programa
 
                                              Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada