2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de setembre de 2021 "Entrevista a Jaume Salmeron i la Susanna Soler"

  -Entrem al mes de setembre de ple, comencen els Coles, recuperem la normalitat a la feina i a casa. Tornen les preses, torna el mirar el despertador de reüll esperant que soni un xic més tard i la mandra per agafar el ritme.
-I per agafar ritme detallarem el que oferim avui. A la secció, comença temporada en Nelson Paz, recuperant la temàtica en els orígens de la seva col·laboració, les mascotes amb gossos i gats. Torna la secció “Uno mas en la família”.

-Afegim les cançons dedicades presentades per l’Anna Garcia. Ja sabeu que podeu demanar les vostres peticions a través del nostre correu electrònic a l’adreça amicsiresidents@gmail.com, per facebook, o amb l’Anna directament si us la trobeu.

-Al final Entrevista, per partida doble. Primer amb Jaume Salmerón , regidor d’ensenyament i la Susanna Soler en nom de l’Ampa del col.legi Dr. Carulla.
Ens explicaran com serà a partir d’ara el nou model de gestió dels menjadors escolars. També tindrem a Jordi Ferragut via telefònica, presentant l’obra “SOS” sota la seva direcció, que podrem veure dins del programa d’actes de la propera festa de l’Aplec de la Capella. 

                                               Clica per escoltar la primera part del programa

                                               Clica per escoltar la segona part del programa

            

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada