2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 de setembre de 2021 "Entrevista amb les encarregades de l'organització del Cassònia"

 -S`ha acabat la festa per la gent del nostre equip.....En Manel Canaleta, en Quim Arimany, l’Anna Garcia, en Carles Carbonell, en Nelson Paz, en Joan Garcia, i el David Merino, formaran el grup que al llarg d’aquesta 14ena temporada, ens tornaran a oferir les seves col·laboracions.
Així mateix en Joan Illa, com a nou col·laborador esporàdic, i en Jordi Bartomeus i l’Agustí Rovira, a la part més tècnica també estaran al nostre costat, i un servidor Jordi Soler presentant al micròfon i als guions.
El nostre repte és l’habitual de portar personatges del poble, que ens parlin del que es fa a casa nostre, conèixer que es cou, tot plegat amanit amb una mica de bon humor, que esperem us agradi.
El focus d’interès com sempre, la gent d’Arbúcies, que fa coses com deia aquell, tant des de l’àmbit personal, com el públic . També estarem al cas dels actes, presentacions, fires o festes, la política, la cultura o l’esport. I no deixarem de estar en contacte amb les entitats del poble i les seves activitats.
També incorporem, a banda de l’entrevista i les col·laboracions, l’apartat de les cançons dedicades que l’Anna Garcia ens portarà, si pot ser cada setmana, apartat que vam començar a finals de la passada temporada. A més de petits canvis que els col·laboradors aniran incorporant als seus espais i alguna novetat que anirem anunciant a mesura que avancem aquesta 14ena temporada. Ara si us sembla  entrem en matèria.
-Comencem amb la secció, avui ens acompanya en Carles Carbonell, la nostra referència pel que fa a la informació del món del motor. Ens actualitzarem de les activitats esdevingudes a casa nostra durant aquests mesos d’estiu, i també de les curses del mundial de ral·lis.
-I tindrem les cançons dedicades presentades per l’Anna Garcia. Ja sabeu que podeu demanar les vostres peticions a través del nostre correu electrònic a l’adreça amicsiresidents@gmail.com, per facebook, o amb l’Anna directament si us la trobeu.
-Al final ens acompanyarà la Núria Vicens, la Marta Rubio i l’Anna Pinto, encarregades de l’organització del Cassònia, un festival familiar, adreçat a la quitxalla amb moltes activitats concentrades els dies 17 i 18 de setembre i que ja té un bagatge ben consolidat. 

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada