2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 12 de març de 2022 "Entrevista a Joan Illa"

  -Aquesta setmana la notícia, no és només la guerra a Ucraïna, ni que la pandèmia sembla que està tranquil·la. La notícia és la pluja, que sembla treu el nas i ens vol remullar, i l’altre el 8 de març dia internacional de la dona. Si hem de demanar un desig, seria que no existís el dia de la dona, perquè voldria dir la fi de les diferències entre sexes, que ja no hi hauria abusos ni discriminacions envers les dones, que el món seria un lloc millor.
-I parlant de pluja, comencem amb la previsió de la Meteo pels propers dies. En Xavier Soler ens oferirà aquesta informació i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la Secció, en Carles Carbonell, amb informació sobre les darreres novetats del món del motor, a nivell internacional i també a casa nostra.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència recollides i presentades per l’Anna Garcia.

 -A l’entrevista... Joan Illa,... a la segona part del programa presentant una nova biografia d’un personatge de la nostra història, aquest cop dedicada a ....la Pilar Ferragut
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada