2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 26 de març de 2022 "Entrevista a Pere Canaleta - Vida Creixent"

 - Arriba la colla dels Amics i Residents a Arbúcies... Els premis Ametista, tornen un any mes, també aviat es lliuraran els premis de fotografia Torre d’Arboç, i recuperem el memorial històric del combat d’Arbúcies el proper 2 d’abril. Signes inequívocs de una normalitat que es va refent poc a poc. Llàstima que la fi de la pandèmia va acompanyada d’una guerra.

-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, l’Anna Garcia ens explicarà les darreres novetats de famoses, famosos i altres herbes similars a “De tot cor”.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades també per l’Anna Garcia. 

 -A l’entrevista en la segona part del nostre programa, ens acompanyarà en Pere Canaleta, President de Vida Creixent, un moviment cristià amb llarga trajectòria a casa nostra. Ens posarem al corrent de les seves activitats, avui en la conversa que hi mantindrem.
-Aquest és el contingut del nostre programa, voleu fer-nos companyia a l’altre costat de la ràdio? Així ho esperem.

                                       Clica per escoltar la primera part del programa

                                        Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada