2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de març de 2023 "Entrevista amb ERC d'Arbúcies"

Avui seguim parlant de la política local, amb la presència d’Esquerra Republicana de Catalunya. Esperem anar desvetllant les opinions, les valoracions i el més important, la visió de futur cap on ha d’anar el nostre poble.

No ens avancem, per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de ciència en general. Avui ens visita en... Nelson Paz presentant uns reculls dels millors destins turístics amb encant destacats pel «New York Times» i el mitjà «20 minutos», dins del seu espai «Diuen ,Diuen».
També inaugurem col·laboració, l’advocat Jordi Masnou del bufet Masnou Advocats, ens acompanyarà parlant de casos i notícies al voltant del món de la llei i el dret, serà la nova secció «Drets i llei».
En Jordi farà acte de presència de tant en tant i també està obert a rebre les vostres consultes, que podeu adreçar a través de les nostres xarxes socials o el correu del programa. No tenim a la Marta Rúbio però si una extensa conversa amb la gent d'Esquerra Republicana a la segona part del nostre espai. Ho fem amb l'Ester Soms i en Xavier Soler, regidors a l'oposició.
Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                     Clica per escoltar el programa 674



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada