2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de març de 2023 "Entrevista amb ENTESA per Arbúcies"

 

El dimarts 21 de març passat, va ser el primer d’aquesta nova primavera. Ens espera una estació moguda políticament a l’espera de confirmar quines llistes acompanyaran Entesa per Arbúcies, també a l’espera de la cobejada aigua que ens ha de regar, i seguirem l’actualitat del poble, i de les novetats culturals que vindran de cara al bon temps.
Entrem en matèria, Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de ciència en general.
Avui ens visita... Joan Garcia. Estarem «Al dia amb la policia» parlant de com van els protocols un cop fem una denúncia o la policia actua d’ofici en un fet delictiu. questa setmana sí que tenim a la Marta Rúbio amb “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Entesa per Arbúcies. Ens acompanyaran l’Àngel Cabrero, La Remei Artigas, Jaume Salmeron i el cap de grup i Batlle Pere Garriga, valorant i defensant la feina feta fins ara al capdavant del govern municipal.
😀 

                                                    Clica per escoltar el programa 675


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada