2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 de març de 2024 "Entrevista amb la Glòria Bohils i en Ramón Rayero - Celabracions dels 200 anys del col.legi Vedruna"

 Demà es porta a terme la Vinyabike, una cursa ciclista en BTT, que s’ha anat consolidant amb els anys. L’esport és una de les activitats que té més seguidors al nostre poble, la gent de casa nostra gaudeix de tota mena d’esports, a totes les edats i ho viu en primera persona o és espectador de les competicions que es puguin fer. Per tancar el cercle, només faltaria en general ser més participatius i ajudar a moltes de les entitats a fer la feina més lletja però alhora important, molt important, la seva gestió i organització.

No ens posem seriosos, comencem per en Xavier Soler amb el repàs a la predicció meteorològica, un xic més plujosa aquesta setmana, i ens ofereix com sempre, un tema de divulgació científica. Nelson Paz, ja escalfa per la banda, vaja, pel passadís de Naus Ayats, preparat per parlar de 3 estudis a «Diuen,Diuen,Diuen». La jornada laboral, la jubilació i les copes de vi. 

 La Marta Rúbio presenta “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... la Glòria Bohils i en Ramón Rayero, Directora i exdirector, del Col·legi Vedruna, que ens presentaran les celebracions dels 200 anys de la seva fundació a Catalunya. Acabem una vegada més amb en Jordi Masnou, advocat de referència que ens explica diferents casos als tribunals per gravetat o com a curiositat.

Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?

                                                    Clica per escoltar el programa 717

  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada