2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 23 de març de 2024 "Entrevista amb ERC d'Arbúcies"

 Anem deixant l’hivern, a poc a poc. La Setmana Santa és a tocar amb poques vagues als aeroports i els transports en general, cosa estranya!. Segurament la benzina estarà un xic més cara, no fos cas!.
I les pastisseries preparant les mones, feina per les padrines i els padrins. Una festa més de tradició que de sentit religiós, que fa molt de temps es va perdre per una gran majoria, i segurament tots sabem per què.

En Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica.
A la banqueta escalfant, Anna Garcia presentant una nova edició del «De tot cor», l’espai per estar al dia de les vides dels famosos, que han estat notícia aquestes darreres setmanes.
En la segona part del programa establirem conversa i entrevista amb Esquerra República de Catalunya i els seus representants a l’Ajuntament: Ester Soms, Irene Carmona, Xavi Albó i Dolors Tura. Fem la primera trobada amb els partits després de les eleccions municipals de l’any passat i veure com van les coses políticament al poble, que tindrà continuïtat la propera setmana amb Entesa per Arbúcies.

 -Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?

                                                 Clica per escoltar el programa 720


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada