2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 20 d'abril de 2024 "Resum de la conferència titulada «El Montseny davant el canvi climàtic»"

 Certa crispació, elements incontrolats, gent que es dedica a agredir per agredir. Això es veu en els grups d’aficionats radicals abans d’un partit, en grups d’ideologia nazi o d’extrema esquerra, en gent que es diu antisistema, o també ho veureu en aquell veí que tens al costat de casa i que no saps per quins set sous té aquesta actitud. No us enganyeu no és un problema nou, sempre hi ha hagut gent així, amb poques llums.

-Anem a començar, en Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la Méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica. Avui via telefònica. A la banqueta escalfant, ens visita en Nelson Paz amb el seu espai «Diuen diuen», presentant treballs de recerca o estudis de tota mena. Avui, la fi del món.

Avui amb les «Recomenades» de la Marta Rúbio, tornem a presentar les activitats destacades des del gabinet de premsa de l’ajuntament d’Arbúcies.

 A la segona hora presentem un resum de la conferència titulada «El Montseny davant el canvi climàtic» amb el meteoròleg Xavier Soler i l’Anna Sanitjas, Directora General del Departament de Boscos de la Generalitat de Catalunya, feta el passat divendres 5 d’abril al MEMGA.
Acabem amb l’espai «Mirades» tractant el tema de les persones celíaques, amb un testimoni molt proper. Amb la Bruna Becerra, l'Aina Masó, en Robert Goyal i l’Anna Teixeira capitanejant l’equip.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                Clica per escoltar el programa 724


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada