2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 27 d'abril de 2024 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia d'en Quimet Horta"

 Sant Jordi ha estat el punt de referència aquesta setmana. La diada del llibre, la rosa, el drac i el cavaller cristià. Un referent a casa nostra, patró del país i també a molts d’altres del nostre entorn europeu. A Arbúcies, l’excusa perfecte per gaudir del carrer, de les activitats organitzades i fer de la literatura i la cultura, el punt de referència.
Iniciem el nostre temps, amb el nostre propi referent, almenys pel que fa al temps. En Xavier Soler comença amb el repàs a la méteo, la predicció pels pròxims dies, i ens oferirà tot seguit un tema de divulgació científica.
A la banqueta escalfant, ens visita David Merino, presentant un nou episodi de la secció «Vida i fauna» desvetllant les claus de la reproducció de les espècies en el seu entorn natural.
Marta Rúbio ens presenta les «Recomanades», notícies des del gabinet de premsa de l’Ajuntament d’Arbúcies.

La segona hora tenim conversa amb Joan illa, presentant a un dels seus personatges històrics a Arbúcies. Parlem de «Quimet Horta» avui a «Biografies».

 Acabem amb Jordi Masnou i l’espai «Fets i llei». El nostre advocat de guàrdia, presentant més casos que han acabat al jutjat i poden ser referències si ens trobem amb una situació similar.

Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?
 

                                               Clica per escoltar el programa 725



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada