2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 28 de setembre de 2019 "Entrevista amb l'Anna Rotllant i l'Ingrid Pérez"

-Bon dia i ben trobats, a l’Amics i residents 513 (28/09/19) , un programa que té cortines al locutori perquè la gent no faci el xafarder del que hi estem fent.
-De primer, agenda municipal, per estar al cas de les coses que es couen a la nostra vila.
-Tot seguit farem l’entrevista, avui amb la regidora d’activitat física Anna Rotllant, i la Ingrid Pérez monitora de diferents disciplines, parlant de les activitats esportives dirigides, dins l’oferta esportiva que ofereix la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Arbúcies. Tot i que ja han començat, encara sou a temps de gaudir-ne, i coneixerem alguns aspectes d’aquestes activitats.
-I després de les notícies donem pas als nostres col·laboradors a la segona hora. Avui amb el Sherpha espiritual, que un any més el tindrem de gurú, i exercirem d’acòlits àvids de conèixer les seves històries sobre prediccions, misteris i llegendes vàries.


                                         Clica per escoltar la primera part del programa

                                         Clica per escoltar la segona part del programa


1 comentari:

  1. Sixty a long time ago, Stationers Inc president Landon Edwards lower a standard A4 notebook computer by 50 % along with through ahead of time manufactured original reporters� note pad. https://imgur.com/a/JNPofcc https://imgur.com/a/oPqhu3o https://imgur.com/a/3dyWgkq https://imgur.com/a/MKFM5q5 https://imgur.com/a/qG0aIyX https://imgur.com/a/4tIZYoT https://imgur.com/a/XNOXgpm

    ResponElimina