2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 19 d'octubre de 2019 "Entrevista amb la junta de l'Arbúcies Club de futbol"

Bon dia i ben trobats, a l’Amics i residents , un programa ric en col·laboradors i convidats, beneficiós per cos i ment. Abans de començar, en nom del nostre equip, rebutgem la sentència i la injustícia del judici als presos i preses polítics, i donem suport a les entitats que denuncien aquesta situació. Dit això ....
-De primer, l’agenda municipal, per estar al cas de les properes activitats al poble. Avui estrenem nova veu, la del company Jordi Bartomeus que farà de conductor d’aquest apartat, que a partir d’ara serà un espai més de l’emissora i es podrà escoltar separadament també els divendres a les 6 de la tarda, i els dissabtes a les 8 del matí, després dels butlletins horaris.
-Tot seguit farem l’entrevista, avui amb la junta de l’Arbúcies club de futbol, amb el president Josep Ma Cairó , en Sergi Cairó, l’Aleix Ferrer, i en Xavi Rubio. Compartirem una estona per conèixer com es troba el club, la seva evolució i quins són els seus objectius immediats i de futur.
-I després de la pausa per les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb en Carles Carbonell, acabat d’arribar del ral.ly Legend de clàssics de San Marino. Ens posarem al dia amb les novetats i les notícies més destacades del Legend 2019
-I recordeu que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.


                                             Clica per escoltar la primera part del programa

                                              Clica per escoltar la segona part del programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada