2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 de desembre de 2019 "Entrevista sobre la Coordinadora per la Salvaguarda del Parc Natural del Montseny"

-(Amics 525 del 21/12/2019) A les portes de Nadal, i amb els guarniments posats, ens preparem per les teques d’aquests dies acumulant sal de fruita i xarops digestius.
-Obrirem continguts amb en Jordi Bartomeus. Ell ens presenta les novetats de l’agenda municipal d’aquesta setmana.
-Aquesta vegada, a l’entrevista ens acompanya la Montserrat Albiol i en Jordi Pujadas, per parlar de la Coordinadora per la Salvaguarda del Parc Natural del Montseny, que s’està mobilitzant enfront dels canvis en la llei de protecció del parc, que segons ells està en risc enfront projectes urbanístics que volen aprofitar l’oportunitat després d’alguna sentència polèmica que ha tombat la llei de protecció del parc.
-I acabat el parèntesis del punt horari i les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb en Joan Garcia, que ens oferirà la seva secció “Al dia amb la policia”, dedicada a les notícies de l’actualitat policial i temes relacionats amb la seguretat a tots els nivells.

 -I no oblidem que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada