2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 de maig de 2020 "Entrevista a Gael Queralt"

-(16/05/20) L’Amics i Residents a Arbúcies, per setena setmana, edició confinada a casa, us ve a picar a la porta del vostre aparell receptor...
-Avui entrevistem a Gael Queralt, màxim responsable de la Industrial Carrossera Arbucienca, INDCAR. L’actual crisi pel coronavirus, està produint un profund trasbals a l’economia, i volem primer parlar de la trajectòria de la seva empresa, i de les implicacions futures d’aquesta crisi sanitària actual.
-No ens aturarem aquí, a la secció el Sherpha Espiritual ens farà una de les seves col·laboracions....
- Acabem recollint alguns moments estel·lars del “Endavant les Atxes”, els matins de dilluns a divendres sota la batuta de l’Anna Felipe, Rafel Faixedas i Cesc Camps.
-L’Amics i Residents, és un artefacte que es desplaça en l’eter com un ovni, i es prepara confinats a casa, al final del carrer dels nuvis i de rebot s’escampa per les llars d’Arbúcies des dels estudis de Ràdio Arbúcies, a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                               Clica per escoltar la primera part del programa

                                                Clica per escoltar la segona part del programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada