2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 20 de juny de 2020 "Entrevista amb la Sílvia Fontbona"

-(19/06/20) A punt d’acabar la des-escalada pel virus de la punyeta com diria Duran i Lleida, iniciem una nova edició del nostre programa. Gràcies per seguir-nos una setmana més.
-Per començar, entrevista a la Sílvia Fontbona, bibliotecària en cap de la nostra biblioteca municipal. Amb la Sílvia compartirem una estona per conèixer les darreres activitats de la biblioteca i com afronta i afrontarà la nova normalitat.
-A la secció, en David Merino ens oferirà el seu mestratge, sobre les tàctiques de reproducció de les espècies al seu apartat “Vida i fauna”.
-Avui farem un petit repàs del últim Endavant les Atxes, programa que es va acomiadar el passat divendres en directe des de la plaça 1 d’Octubre.
-L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, des dels seus estudis centrals a l’edifici de l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó, on hi ha la sorra.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada