2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 3 d'octubre de 2020 "Entrevista a la Pepi Bancells i Germán Álvarez"

  -Bon dia Arbúcies, tornem a ser-hi.
Viure en una muntanya russa pot resultar excitant i divertit, però si no veiem el final del trajecte, i la sensació de mareig no s’atura pot resultar força desagradable, especialment pels que no som gaire aventurers. Ara mateix aquest sentiment ens envaeix veient les noticies diàries, notícies que ara ens donen una de calç i una de sorra, segons quin responsable parli, polític o sanitari. La tardor es presenta incerta tal comença, esperem que estigui més clara quan s’acabi.
-Primer comencem amb la col·laboració setmanal, tindrem a l’Anna Garcia parlant del cor a “De tot cor”. Una alenada fresca per parlar de qüestions més lleugeres.
-Acabada la col·laboració...Entrevista a la Pepi Bancells i el seu marit Germán Álvarez, professor jubilat, exdirector del precursor del Institut d’Arbúcies en els seus inicis, el Centre de Lliure Adopció o CAL. El motiu de l’entrevista, recuperar la memòria del accident aeri de 1970 i dels alumnes que es van beneficiar del agraïment de l’asseguradora per l’acollida del poble, a tots els familiars i els equips que es van desplaçar per recuperar les restes dels passatgers accidentats. El passat 3 de juliol es complien 50 anys del accident d’avió al Montseny.

Tot seguit farem la segona part de la llarga secció d’en David Merino, parlant del virus que vam encetar la passada setmana.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada