2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 12 de desembre de 2020 "Entrevista amb en Ramón Espígol"

- Bon dia Arbúcies.... Tenim llums, tions, fred, segurament ja em preparat el pessebre, l’arbre i els adorns de casa. Hem comprat els torrons i fins i tot haurem tingut temps de fer més d’un postre típic del temps. Aquest Nadal resultarà frugal de contacte entre nosaltres, mancat de retrobaments, només ens queda l’estètica per vestir unes festes confinades.
- Avui ens visita ens Nelson Paz, amb qui “Parlem” a la seva secció, sobre els dies internacionals reconeguts per l’ONU del novemnre de 2020
- D’altra banda, ens acompanyarà a l’entrevista, en Ramón Espígol, un dels impulsors de l’Oli de Salar, i la societat que ja comercialitza l'oli cultivat i fet a Arbúcies. Fa anys que anem seguint l’evolució d’aquesta iniciativa que va néixer d’un estudi sobre els productes agrícoles autòctons i que ha fructificat amb la recuperació de l’olivera d’Arbúcies.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada