2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 23 de gener de 2021 "Entrevista a Ferran Soler i a part també amb la Núria Badia i David Busquets"

 -Bon dia Arbúcies. Ddiquem el nostre programa a parlar de solidaritat i d’una entitat que ja no té presència al poble, però que val la pena reivindicar recordant la seva tasca. Es tracta de l’Associació Catalana d'Amics del Poble Saharauí, amb un grup prou actiu durant molts anys, Parlem avui amb Ferran Soler, representant d’ACAPS Girona, que ens explicarà quina és la seva tasca i la situació del poble saharauí, prou complicada darrerament pels últims canvis polítics.
-També parlarem d’esports, mes concretament de l’Escola de Futbol d’Arbúcies. Ens acompanyaran la Núria Badia presidenta de l’EFA, i el seu coordinador esportiu, David Busquets. Esperem conèixer com els hi van les coses a la gent de l’escola, malgrat les dificultats que imposa la pandèmia.
-A la secció, avui toca tenir la presència de Carles Carbonell, el nostre master del món del motor. Farem un repàs de l’actualitat de l’esport de les 4 rodes, principalment del Dakar que va acabar el passat divendres.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada