2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 26 de juliol de 2021 "Entrevista amb en Joan Illa"

  Hey gent, com estem...? El barça fa aigües i busca els calés sota les pedres, el Girona va i s’estampa a Montilivi amb el Rayo Vallecano, la segona dosis de la vacuna em va deixar grogui 2 dies, i a sobre els caps de setmana sol fer mig mal temps, plou aigua bruta i fastigosa per tot arreu. No podem estar contens sempre, sort que ara hi hauran els indults, cauran calés del cel des de Europa i aviat farem vacances... No es conforma qui no vol.
-Per començar, en Joan Illa ens oferirà la biografia d’en Josep Bosch i Pui “Pica olives”, artista multidisciplinari, polifacètic, que no es va quedar aturat a Arbúcies , arrossegat per la seva passió per la creació. Aquest és el segon lliurament d’aquesta col·laboració recuperant la vida de personatges històrics il·lustres, nascuts a Arbúcies.
-L’Anna Garcia i les cançons dedicades, després acompanyaran la presència d’en Joan Illa, amb noves propostes de la nostra audiència.

 I al final, David Merino, ens presenta un nou episodi de “Vida i Fauna”, explicant les estratègies que fan sevir les diferents espècies per assegurar la seva pervivència.

-Aquest és el contingut del programa avui. Amics i Residents, una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals, ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat mateix de Can Cassó.
-Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a l’adreça electrònica del programa, amicsiresidents@gmail.com .
Ens podeu trobar a les xarxes al bloc amicsiresidents.blogspot.com, a Ivoox, Facebook, i a Instagram.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada