2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 de desembre de 2021 "Resum presentació llibre del diputat Gabriel Rufián"

 Falta poc per arribar al clímax de les festes de Nadal, ja hem superat el Black Friday, el pont de la constitució i ja podem preparar-nos per les trobades familiars, cagar el tió i carregar fort de neules, cava i sopa de galets, sense oblidar els sopars d’empresa, acabar amb el tortell de Reis, els regals i les dietes de després de les fartaneres. Ens podem queixar dels excessos, però passats uns dies com ho trobem a faltar...
-Comencem amb la previsió del temps amb Xavier Soler. Predicció per les properes hores, dies i compartirem coneixements al voltant de les manifestacions del clima, avui sobre formes de precipitació.

-Tindrem Secció amb en ...Carles Carbonell i el món del motor. Mirarem com li han anat els darreres viatges, especialment a San Marino, al Ral.ly Legends.

 -També afegim, les habituals cançons dedicades de la nostra audiència, presentades per l’Anna Garcia.
-Avui no tenim entrevista, tenim un resum de la presentació del llibre del diputat Gabriel Rufián aquesta setmana Arbúcies, concretament ahir divendres a les 8h del vespre.
- I tancarem paradeta amb les activitats destacades aquests propers dies amb les notícies “Recomanades” de la Marta Rubio..
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar? 

                                             Clica per escoltar la primera part del programa 

                                             Clica per escoltar la segona part del programa




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada