2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 d'octubre de 2023 "Entrevista a Toni Ridorsa i Luís León Erraiz sobre la Festa intercultural i solidària"

 Aquesta setmana presentem el cicle "Octubre Teatre" amb les diferents ofertes teatrals dedicades a menuts i grans, i també una nova edició de la Festa Solidària i Intercultural, la 16ena per ser més exactes. No tenim excuses per quedar-nos a casa i fer el ronso, sortim i gaudim de la vida, que com deia el meu avi «...i els Carlins que els mati Déu»...

-Nosaltres anem per feina, d’entrada, Xavier Soler farà el repàs a la predicció meteorològica, i cada setmana ens ofereix un tema de divulgació científica.

- A la secció David Merino, encetant temporada regular amb els cicles de la reproducció de les espècies a "Vida i fauna". Tot seguit la Marta Rúbio serà present al programa amb «Les Recomanades», les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -A la segona hora establirem conversa i entrevista sobre la Festa intercultural i solidària, que cada any es porta a terme per compartir tradicions i cultura entre les diferents ètnies que viuen al poble. En parlarem amb Luis León Erraiz tècnic municipal dels serveis socials, i Toni Ridorsa involucrat en la cooperació solidària amb Bantandicori i en l’organització de la festa.

-Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. 

                                                Clica per escoltar el programa 698


 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada