2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de novembre de 2023 "Entrevista amb l'Èric Mosoll"

Un 25 de novembre de 1960, les germanes Mirabal, tres activistes de la República Dominicana, van ser brutalment assassinades per ordre del dictador Rafael Trujillo. No va ser fins el 17 de desembre de 1999, 39 anys més tard, mitjançant la resolució 54/134, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar oficialment el 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eradicació de la Violència contra les Dones.
Aquest recordatori és una lacra, esperem que arribi el dia que no calgui recordar les víctimes del masclisme, ni recordar que encara hi ha dones maltractades. El nostre programa comença amb en Xavier Soler i el repàs a la predicció meteorològica, i ens ofereix un tema de divulgació científica. En Nelson Paz, farà acte de presència després d’en Xavi. La conversa anirà dedicada sobre les abstinències intermitents, a la secció que presenta «Diuen, diuen, diuen».

 També tindrem a la Marta Rubio i “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

A la segona hora establirem conversa i entrevista amb l'Èric Mosoll, jugador de bàsquet del poble, que per la seva condició de sordesa, va participar amb la selecció espanyola, al mundial de bàsquet per a sords celebrat a Grècia aquest passat mes de juny. Acabem amb Jordi Masnou, el nostre advocat de referència, que de tant en tant ens visita. Avui porta tres casos que han creat jurisprudència, els patinets elèctrics, les injúries als grups de whatsapp i els costos de divorciar-se o ser infidel.

 Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                  Clica per escoltar el programa 703


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada