2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 9 de desembre de 2023 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia de Lluís Torres i Pla"

Estem gaudint del pont de la constitució i la puríssima. Aquesta és la primera estació de les festes de Nadal i Cap d’Any, com si fos un «Via Crucis» però sense el patiment que comporta la passió de setmana santa.
El particular «Via Crucis» nadalenc es relaciona més amb les despeses de les compres i els regals, amb les teques i l’Almax, però també en sortides turístiques, visites familiars i una barreja d’oci, caga tió, Pare Noël i Reis.
Apa, gaudim-ho. Per cert Bon Nadal i Feliç any nou.

Comencem. Arranquem amb una de Xavier Soler i la previsió meteorològica des del Meteocat, i després ens oferirà un tema de divulgació científica.
Segueix David Merino, preparat a la banqueta de la nostra sala d’espera, per explicar-nos més coses de la «Vida i Fauna».

 A la segona, no tindrem a la Marta Rúbio amb les «Recomanades» però sí establirem conversa i entrevista amb, Joan Illa presentant la semblança d’un nou personatge històric destacat, relacionat amb Arbúcies. Aquesta vegada el personatge és en Lluís Torres i Pla. Acabem l’envelat d’avui, amb el nostre advocat de referència, Jordi Masnou amb «Fets i llei».
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                     Clica per escoltar el programa 705


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada