2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 13 de gener de 2024 "Entrevista a Dani Lorenzo- President del Club Slot Arbúcies"

 S’han acabat les festes de Nadal i Cap d’Any. Deixem endarrere els Reis, els que han estat bons ja han provat els regals i comença una llarga travessa sense distraccions fins setmana santa. La realitat és que enguany no hi ha ponts, ni massa festes en el calendari.
També ens posarem bons propòsits de cara al nou any: més exercici, estar en forma, llegir més, fer aquella col·lecció que surt a la tele...
Aviam quan aguantem.
Per començar, una dosis d’en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica, valorant les pluges d’aquesta setmana, i ens oferirà un tema de divulgació. Avui ens fa un repàs de les dades de pluja a Arbúcies aquest 2023.
Carles Carbonell és el col·laborador de torn. Ens posarem al dia de les novetats del món del motor, Dakar, mundial de ral.lies i esdeveniments locals.

 A la segona hora establirem conversa i entrevista amb la gent del Club Slot d’Arbúcies, ens acompanyarà el seu President Dani Lorenzo. Una entitat que torna a tenir activitat al nostre poble, i que reuneix a entusiastes d’aquestes rèpliques dels vehicles a petita escala, que agrada als més menuts i en aquest cas, també als més grans.
Acabem amb més treballs de podcast de 3r ESO, amb el podcast dedicat al cinema i un consell mediambiental del poc ponderat capità enciam.

                                                  Clica per escoltar el programa 710


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada